Misty Fields cover

Misty Fields

Datum

Omschrijving

Tegendraads, eigenzinnig en recht voor je raap! Misty Fields, het driedaagse festival en de alternatieve muzikale hoogmis van het Zuiden, doet wat het wil. Wat? Steengoede nieuwe bands en gevestigde namen boeken zonder concessies. Drie dagen lang genieten rondom het sfeervolle en magische Misty Fields bos van muziek, theater, kunst en feest. Zonder poespas, maar met branie.

Festival type

Rock
Metal
Indie rock
Indie pop
Pop
Singer / songwriter
Overig
Alternative
Progressive

Locatie

Hollideeweg, Heusden Gem Asten
Hollideeweg 3, 5725 BH

Aantal stages

2

Max. bezoekers

2.000

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Misty Fields

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Misty Fields. Dat op 6 september 2024 in Hollideeweg te Heusden Gem Asten gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register