Misty Fields cover

Misty Fields

Datum

Omschrijving

Op 8, 9 & 10 september 2023 vindt het allerleukste ontdekkingsfesival Misty Fields plaats nabij het bosrijke natuurgebied De Groote Peel’ in Heusden. Hoewel Misty Fields al voor de zestiende keer plaatsvindt is, is het nog steeds een van de beste bewaarde geheimen in muziek-land. Al jaren weet Misty Fields de fijnste nationale en internationale namen naar Heusden te halen. En niet onverdienstelijk, want steeds meer muzikale fijnproevers en liefhebbers van sfeervolle festivallocaties weten de weg naar Misty Fields te vinden.

Festival type

Rock
Metal
Indie rock
Indie pop
Pop
Singer / songwriter
Overig
Alternative
Progressive

Locatie

Hollideeweg, Heusden Gem Asten
Hollideeweg 3, 5725 BH

Max. bezoekers

2.000

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Misty Fields

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Misty Fields. Dat op 8 september 2023 in Hollideeweg te Heusden Gem Asten gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register