Metropolis cover

Metropolis

Datum

Omschrijving

SAVE THE DATE: METROPOLIS 2024 Op zondag 7 juli 2024 is iedereen van harte welkom bij de 35e editie van het Metropolis Festival in het Rotterdamse Zuiderpark. Tijdens het ontdekkingsfestival ontmoet je je nieuwe favoriete internationale en Rotterdamse artiesten. Het festival draait vooral om nieuwe muziek, maar verrast ook met opkomend talent op het gebied van performance, film en street art. Metropolis blijft ook in 2024 gratis toegankelijk!

Festival type

Pop
Rock
Metal
Nederlandstalig

Locatie

Zuiderpark (Rotterdam), Rotterdam
Zuiderpark, 1076 RA

Max. bezoekers

35.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Metropolis

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Metropolis. Dat op 7 juli 2024 in Zuiderpark (Rotterdam) te Rotterdam gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register