Maaiveld Festival cover

Maaiveld Festival

Datum

Omschrijving

Na een fantastische eerste editie in 2022, is Maaiveld Festival op 18 & 19 mei terug in Apeldoorn! Maaiveld Festival laat je twee dagen lang op verschillende locaties in de binnenstad genieten van meer dan 25 optredens, voorstellingen en shows. Nationale en lokale artiesten combineren muziek, dans, theater en beeldende kunst op ongewone en unieke wijze.

Festival type

Pop
Rock
Jazz
Blues

Locatie

Apeldoorn centrum, Apeldoorn

Max. bezoekers

10.000

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Maaiveld Festival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Maaiveld Festival. Dat op 18 mei 2023 in Apeldoorn centrum te Apeldoorn gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register