Lost Memories Outdoor cover

Lost Memories Outdoor

Datum

Omschrijving

๐‹๐จ๐ฌ๐ญ ๐Œ๐ž๐ฆ๐จ๐ซ๐ข๐ž๐ฌ ๐ค๐จ๐ฆ๐ญ ๐ญ๐ž๐ซ๐ฎ๐  ๐ข๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ’ โ˜€๏ธ Na alle positieve reacties en het vieren van ons 10-jarig jubileum kunnen we niet anders dan volgend jaar terugkeren met nog een outdoor festival! Noteer 25 mei 2024 in jullie agenda! Dan keert het gezelligste classics festival van het seizoen weer terug!

Festival type

EDM
Harder styles
Hardcore

Locatie

Breepark, Breda
Bavelseparklaan, 4817 ZX

Max. bezoekers

3.000

Min. leeftijd

21

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Lost Memories Outdoor

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Lost Memories Outdoor. Dat op 25 mei 2024 in Breepark te Breda gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register