Les Ardentes cover

Les Ardentes

Datum

Omschrijving

Les Ardentes, gelegen in het hart van Luik, is een dynamisch muziekfestival dat bekendstaat om zijn diverse line-up, die reikt van hip-hop tot elektronische muziek. Dit evenement trekt zowel internationale sterren als opkomende talenten, waardoor het een smeltkroes van muzikale innovatie en energie is. Bezoekers worden ondergedompeld in een wereld van ritme en melodie, waar de urban cultuur centraal staat en de grenzen tussen genres vervagen. Les Ardentes is meer dan een festival; het is een vierdaagse ervaring vol passie, dans, en verbinding, die muziekliefhebbers van over de hele wereld aantrekt.

Festival type

Electronic
Pop
Rock

Locatie

Parc Astrid, Rocourt
Rue de l'Arbre Courte-Joie, 4000

Aantal stages

4

Max. bezoekers

20.000

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Les Ardentes

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Les Ardentes. Dat op 11 juli 2024 in Parc Astrid te Rocourt gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register