Lavish Live Festival cover

Lavish Live Festival

Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

Zijn jullie klaar voor het eerste Lavish festival van Nederland? Lavish Live Festival! Op 7 juli wordt Gaasperplas in Amsterdam omgetoverd tot het meest bruisende festival dat je ooit hebt gezien. Met maar liefst 4 stages gehost door Lavish Live (mainstage), Hush, Casa Latina, en Prospect Eleven zal je er de dikste artiesten vinden.

Festival type

Eclectic
Afrobeats
House
Latin
Pop

Locatie

Gaasperplas, Amsterdam

Aantal stages

4

Max. bezoekers

2.500

Min. leeftijd

18

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Lavish Live Festival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Lavish Live Festival. Dat op 6 juli 2024 in Gaasperplas te Amsterdam gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register