Kingsland - Amsterdam cover

Kingsland – Amsterdam

Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

KINGSLAND FESTIVAL IS BACK! Op 27 april gaan we eindelijk weer royaal genieten. Dit jaar vieren we Koningsdag in Amsterdam, Rotterdam en Groningen. We kunnen niet wachten om na twee jaar weer samen met jullie te proosten op de verjaardag van de Koning. Onze prachtige hoofdstad wordt ook dit jaar weer volledig worden ondergedompeld in het Oranje. Sinds 2013 is Kingsland hier te vinden en ook dit jaar zal dat niet anders zijn. Never change a winning team! En goed nieuws: dit jaar duurt Kingsland Amsterdam tot 21.30 uur.

Festival type

EDM
House
Hardstyle
Eclectic
Deephouse

Locatie

RAI, Amsterdam
Europaplein 24, 1078 GZ

Max. bezoekers

25.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

Oranje

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Kingsland - Amsterdam

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Kingsland – Amsterdam. Dat op 27 april 2022 in RAI te Amsterdam gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register