Karma Indoor cover

Karma Indoor

Datum

Omschrijving

BLOK 26 OKT 2024 IN JE AGENDA!😍🔥 KARMA Friends!! De eerste editie van KARMA Indoor in sportcentrum Eindhoven heeft alle verwachtingen overtroffen! Het was een legendarische editie op een hele dikke locatie, die we hebben omgedoopt tot: 😳 “KARMA GABBERHAL”😳 En ja! Natuurlijk komt er een 2e editie, zaterdag 26 okt 2024!🧨💥 Zorg dat je deze datum vrij bent, want KARMA gaat weer een heel dik feestje geven!😉

Festival type

EDM
Harder styles
Hardcore
Freestyle

Locatie

Indoor Sportcentrum Eindhoven, Eindhoven
Theo Koomenlaan 1, 5644 HZ

Aantal stages

3

Max. bezoekers

5.000

Min. leeftijd

21

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Karma Indoor

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Karma Indoor. Dat op 26 oktober 2024 in Indoor Sportcentrum Eindhoven te Eindhoven gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register