Into the Void cover

Into the Void

Datum

Omschrijving

Into the Void is weer terug en beter dan ooit! Naast de editie in Leeuwarden heeft ITV nu ook een editie in Effenaar Eindhoven. Op zaterdag 28 januari duiken ze in de wereld van muurdikke riffs, decibels en diepgewortelde grooves. De liefhebber weet dat het niet alleen om de bands draait, maar ook een hoop gezelligheid!

Festival type

Rock
Hard rock
Metal

Locatie

Effenaar, Eindhoven
Dommelstraat 2, 5611 CK

Max. bezoekers

2.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Into the Void

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Into the Void. Dat op 28 januari 2023 in Effenaar te Eindhoven gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register