Into the Void cover

Into the Void

Datum

Omschrijving

Na de succesvolle doorstart van Into the Void Leeuwarden kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven. Dat betekent dat op zaterdag 30 september Poppodium Neushoorn opnieuw in het teken zal staan van doom, stoner en sludge. Maar liefst 12 bands zullen hun opwachting maken in beide zalen Neushoorn. 11 daarvan worden nu bekend gemaakt, de headliner kondigen we binnenkort aan, maar we verklappen alvast dat het een legendarische Amerikaanse doomband is die voor een exclusief Nederlands optreden naar Into the Void komen.

Festival type

Rock
Hard rock
Metal

Locatie

Neushoorn, Leeuwarden
Adres: Ruiterskwartier 41, 8911 BP

Max. bezoekers

2.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Into the Void

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Into the Void. Dat op 30 september 2023 in Neushoorn te Leeuwarden gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register