Into the Great Wide Open cover

Into the Great Wide Open

Datum

Omschrijving

Into The Great Wide Open is een festival op Vlieland. Muziek staat centraal, maar het is vooral de context die het festival eigen maakt. Middenin de natuur op misschien wel het mooiste Waddeneiland van Nederland. Verrassende randprogrammering, beeldende kunst, film, uitdagende kinderactiviteiten en voldoende rust en ruimte om er optimaal van te kunnen genieten.

Festival type

Alternative
Indie pop
Indie rock
Pop

Aantal stages

4

Max. bezoekers

10.000

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Into the Great Wide Open

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Into the Great Wide Open. Dat op 29 augustus 2024 in Oost-Vlieland te Vlieland gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register