Into the Grave cover

Into the Grave

Datum

Omschrijving

Into the Grave is hèt metal festival van het noorden! Het festival werd voor het eerst gehouden in 2011, en is met de jaren uitgegroeid tot een geliefd meerdaags festival in het hartje van Leeuwarden. Into the Grave vindt sinds oprichting plaats op het Oldehoofsterkerkhof, een voormalig kerkhof en plein naast de Oldehove. Waar dit jaar wederom een prachtige editie op de planning staat. Met optredens van Slaughter to Prevail, Fear Factory, Paradise Lost en nog veel meer, maken we er 7,8 en 9 juni weer een knalfeest van. Twee podia met gruwelijke metal acts, goed eten en drinken, een gezellige camping en een topsfeer. Met andere woorden, Into the Grave is het ideale festival voor liefhebbers van het hardere werk!

Festival type

Metal
Rock

Aantal stages

2

Max. bezoekers

7.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Into the Grave

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Into the Grave. Dat op 7 juni 2024 in Oldehoofsterkerkhof te Oldehove gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register