In het Volkspark cover

In het Volkspark

Datum

Omschrijving

Op zaterdag 13 juli 2024 keert In Het Volkspark festival terug in het groene hart van Enschede. ☀️🌳 Zet het met een grote cirkel in je agenda en breng je vrienden op de hoogte, zodat jullie (weer) gezellig samen genieten van de beste artiesten en de lekkerste foodtrucks. Dit najaar maken we al de eerste artiesten bekend.

Festival type

Rock
Pop
Nederlandstalig
Classics
Hits
80's
90's

Locatie

Volkspark, Enschede
Parkweg, 7513 CN

Aantal stages

3

Max. bezoekers

10.000

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

In het Volkspark

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder In het Volkspark. Dat op 13 juli 2024 in Volkspark te Enschede gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register