Ik Zie U Graag cover

Ik Zie U Graag

Datum

Omschrijving

Op vrijdag 21 april, zaterdag 22 april en zondag 23 april 2023 presenteert MEZZ de dertiende editie van hét Belgische festival van Nederland: Ik Zie U Graag. Tijdens dit festival ontdek je een heel weekend lang spannende acts uit de broeierige en bruisende Belgische muziekscène. In België broeit het in de muziekscene als nooit tevoren en het aanbod is onverminderd groot. De nadruk ligt op opkomende Belgisch talent met acts die in eigen land al meer bekendheid hebben of zelfs al gevestigd zijn.

Festival type

Overig
Electronic
Experimental
Rock
Indie rock
Indie pop
Pop
Singer / songwriter
Jazz
Blues

Locatie

Mezz, Breda
Keizerstraat 101, 4811 HL

Max. bezoekers

1.000

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Ik Zie U Graag

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Ik Zie U Graag. Dat op 21 april 2023 in Mezz te Breda gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register