HITSIG! Extra grote editie cover

HITSIG! Extra grote editie

Datum

Omschrijving

Na het verbluffende succes van de vorige editie, staan we op 29 september klaar om opnieuw te knallen met een NIEUWE EDITIE! Naast de betoverende ๐—จ๐—ฟ๐—ฏ๐—ฎ๐—ป/๐—ฅ&๐—• klanken, verrassen we jullie opnieuw met Hitsige Hitjes! Laat je helemaal gaan op vrijdag 29 september bij HITSIG!

Festival type

House
Techno
Deephouse
EDM
Hard techno

Locatie

Lunenburg, Loosbroek
Dorpsstraat 39, 5472 PH

Max. bezoekers

4.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

HITSIG! Extra grote editie

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder HITSIG! Extra grote editie. Dat op 29 september 2023 in Lunenburg te Loosbroek gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register