Het Nest Festival cover

Het Nest Festival

Datum

Omschrijving

Na het overweldigende succes van vorig jaar, strijkt Het Nest op zaterdag 31 augustus weer neer in het oude vertrouwde Goffertpark te Nijmegen. Een line-up boordevol dikke, verse en bekende namen. Een veelzijdiger programma én meer plekken om te verdwalen. We stijgen op, dalen neer, verdwalen en vinden samen meer. We gaan weer naar Het Nest.

Festival type

Techno
House
Disco
Electronic

Locatie

Goffertpark, Nijmegen
Aalbersestraat 1, 6532 WS

Aantal stages

5

Max. bezoekers

8.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Het Nest Festival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Het Nest Festival. Dat op 31 augustus 2024 in Goffertpark te Nijmegen gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register