Het Grootste Zomerfeest van Nederland cover

Het Grootste Zomerfeest van Nederland

Datum

Omschrijving

Zaterdag 31 augustus laten we samen het strand van Scheveningen op haar grondvesten schudden tijdens Het Grootste Zomerfeest van Nederland. Kom op deze lekkere zomerdag met je vrienden genieten van een dag vol met koude drankjes en lekker eten. Met je voeten in het zand en uitzicht op zee, zing en dans je mee met de grootste artiesten van ons land! De Zonnegoden die garant staan voor hét Zomerfeest van 2024 zijn o.a. ANOUK, Suzan & Freek, Kraantje Pappie, Flemming en Zoë Tauran. Kris Kross Amsterdam sluit deze zomerdag met een spectaculaire show af. De presentatoren van dit grootste Zomerfeest zijn QMusic dj’s Menno Barreveld en Joost Swinkels. Een nu al memorabele dag die jij en je vrienden niet willen missen!

Festival type

Nederlandstalig
Hits
Feestmuziek
Pop
Rock

Locatie

Scheveningen Strand, Den Haag
Strandweg, 2586 ZZ

Aantal stages

1

Max. bezoekers

7.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Het Grootste Zomerfeest van Nederland

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Het Grootste Zomerfeest van Nederland. Dat op 31 augustus 2024 in Scheveningen Strand te Den Haag gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register