Happy Feelings - Scheveningen cover

Happy Feelings – Scheveningen

Datum

Omschrijving

Midden in de zomer zijn we weer hartstikke terug op een van onze favoriete locaties: Colorado Charlie! Het recept is bekend: goede, hele goede house, disco en classics. Dat moet een heerlijk dagje dansen op het strand van Scheveningen worden! Zorg dat je er als de kippen bij bent en je ticket veilig stelt, dan zien we je 29 juli

Festival type

EDM
House
Hits
Hiphop
90's
00's
Classics

Locatie

Colorado Charlie, Den Haag
Zwarte Pad 64, 2586 JM

Max. bezoekers

1.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Happy Feelings - Scheveningen

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Happy Feelings – Scheveningen. Dat op 29 juli 2023 in Colorado Charlie te Den Haag gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register