Geheime Liefde - Tuinen van Geluk cover

Geheime Liefde – Tuinen van Geluk

Datum

Omschrijving

πƒπž 𝐨𝐩𝐰𝐒𝐧𝐝𝐒𝐧𝐠 𝐒𝐬 π¨π§π¦π’π¬π€πžπ§π›πšπšπ« πŸ€βœ¨ α€αŽ¬αŽ»αŽ¬α†αŽ·αŽ¬ αžα†αŽ¬αŽ±αŽ αŽ¬: π’―π“Šπ’Ύπ“ƒβ„―π“ƒ 𝓋𝒢𝓃 β„Šβ„―π“π“Šπ“€ is volledig uitverkocht... π‘Šπ‘’π‘’π‘  π‘”π‘’π‘€π‘Žπ‘Žπ‘Ÿπ‘ π‘β„Žπ‘’π‘€π‘‘: 𝑑𝑒 𝑒𝑛𝑖𝑔𝑒 𝑣𝑒𝑖𝑙𝑖𝑔𝑒 π‘šπ‘Žπ‘›π‘–π‘’π‘Ÿ π‘œπ‘š π‘‘π‘€π‘’π‘’π‘‘π‘’β„Žπ‘Žπ‘›π‘‘π‘  π‘‘π‘œπ‘’π‘”π‘Žπ‘›π‘”π‘ π‘˜π‘Žπ‘Žπ‘Ÿπ‘‘π‘’π‘› 𝑑𝑒 π‘π‘’π‘šπ‘Žπ‘β„Žπ‘‘π‘–π‘”π‘’π‘› 𝑖𝑠 π‘£π‘–π‘Ž π‘‡π‘–π‘π‘˜π‘’π‘‘π‘†π‘€π‘Žπ‘. Beproef je geluk op een magische plek met tal van verstopte hoekjes en onontdekte paadjes... ✨ Daar waar de dagelijkse werkelijkheid even vergeten wordt en de levensgenieters struinen door de betoverende tuinen van de Middengaarde. Laat je leiden door de charmes van de zomerse techno, house & disco bassen. De line-up mag dan een geheim zijn, maar de opwinding is onmiskenbaar… πŸ’­

Festival type

House
Deephouse
Techno
Urban
EDM

Aantal stages

5

Max. bezoekers

5.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Geheime Liefde - Tuinen van Geluk

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Geheime Liefde – Tuinen van Geluk. Dat op 10 augustus 2024 in te Bunnik gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register