Full Moon In & Outdoor  cover

Full Moon In & Outdoor

Datum

Omschrijving

Back to the old days! Wie kent nou niet de legendarische club Marcanti op de Jan van Galenstraat. Full Moon gaat de gouden tijden weer laten herleven met muziek van toen en nu, natuurlijk met een classic touch. Alle bekende Marcanti dj's zullen weer herrijzen en achter de wheels of steel hun kunsten komen vertonen. Veel legendarische CLASSIXX tracks zullen de revue passeren in verschillende areas met verschillende stijlen muziek. De beroemde muziekstijl, die nu nog steeds te horen is op de dansvloer zoals bijv. bij Full Moon en andere clubfeesten en evenementen, de lekkere tribal beats en clubtrance, zullen we weer glorieus laten herleven.

Festival type

EDM
Classics
House
Hardstyle
Hard trance
Trance

Max. bezoekers

3.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

mobile-map

Ontdek onze festival kaart

Bekijk kaart

Full Moon In & Outdoor

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Full Moon In & Outdoor . Dat op 9 september 2023 in H7 Warehouse te Amsterdam gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register