Dutch Summer Vibes Open Air cover

Dutch SummerVibes Open Air

Datum

Omschrijving

Dutch SummerVibes Open Air keert dit jaar terug met een veelbelovende line-up die de hoge verwachtingen van het publiek zeker zal overtreffen. Na het immense succes van vorig jaar, waar artiesten als Tino Martin en Django Wagner het podium betraden, heeft de organisatie dit jaar opnieuw groots uitgepakt. De line-up van Dutch SummerVibes Open Air 2024 is samengesteld om een breed publiek te vermaken. Met artiesten als Marco Schuitmaker, Wolter Kroes, John West, Yves Berende, Jesse Prins en Helemaal Top staat er een indrukwekkende mix van muzikaal talent op het programma. Van de opzwepende beats tot de ontroerende ballads, het belooft een muzikaal feest te worden voor jong en oud.

Festival type

Feestmuziek
Nederlandstalig
Pop
Urban

Locatie

Zegerplas, Alphen aan den Rijn
Zegerplas, 1076 RA

Aantal stages

1

Max. bezoekers

35.000

Dresscode

Geen

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Dutch SummerVibes Open Air

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Dutch SummerVibes Open Air. Dat op 5 juli 2024 in Zegerplas te Alphen aan den Rijn gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register