Drift Festival cover

Drift Festival

Datum

Omschrijving

Drift Festival → 8 juni 2024 Op de tweede zaterdag van juni dansen we de zon tegemoet tijdens de 12e editie van Drift Festival. Dit jaar gaan we terug naar onze roots, en toveren we het machtige NYMA-terrein om tot een rave-paradijs waar je een dag lang- met je neus op de dj - kunt dansen alsof morgen niet bestaat. Vol onontdekte hoekjes, kruip-door-sluip-door en de klassieke Nijmeegse warmte. De line-up staat vol met aanstormende legendes, oude helden en lokale toptalenten, en in samenwerking met De Achtertuin, Diaspora, Mesh, Open Source Radio, Ravelution en Slapfunk krijgt elke stage een volstrekt eigen vibe.

Festival type

Techno
House
EDM
Electronic

Locatie

NYMA, Nijmegen
Winselingseweg, 6541 AH

Aantal stages

7

Max. bezoekers

3.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Drift Festival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Drift Festival. Dat op 8 juni 2024 in NYMA te Nijmegen gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register