De Stichting x Patronaat cover

De Stichting x Patronaat

Datum

Omschrijving

Na een aantal succesvolle edities bij Now&Wow brengt Rotterdamse organisatie ‘De Stichting’ wat snoeiharde techno beats naar Haarlem! De opmars van snelle, harde techno is niet meer te stoppen en waar kun je beter wat rauws en stevigs vandaan halen dan uit Rotterdam? De Stichting varieert qua geluid tussen lichte euforie en harde snelheid. Hun line-ups zijn steevast van de hoogste plank, dus Haarlem, maak je klaar. Voor de eerste editie van De Stichting in Patronaat komen Arman John, Dasstudach, Don Woezik, Omaks en Winson mee. Breng jij je beste vrienden en knaldrang tot in de vroege uurtjes? We stoppen pas om 07:00.

Festival type

Hardstyle
Techno

Locatie

Patronaat, Haarlem
Zijlsingel 2, 2013 DN

Max. bezoekers

2.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

Gen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

De Stichting x Patronaat

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder De Stichting x Patronaat. Dat op 23 december 2023 in Patronaat te Haarlem gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register