De Rubberboot Indoor cover

De Rubberboot Indoor

Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

Wow! Wat een heerlijke editie afgelopen zaterdag, lieve vrienden. Nu snel door naar de volgende, want op zaterdag 2 maart staan wij weer voor jullie klaar. Vanaf 16:00 uur het vaste recept in je vaste locatie De Nieuwe Buitensocieteit. Waan je in een compleet andere wereld, ervaar de beste house dj’s. Je ultieme festival beleving, maar dan lekker binnen…

Festival type

Deephouse
EDM
House

Locatie

Nieuwe Buitensociëteit, Zwolle
Stationsplein 1, 8011 CW

Max. bezoekers

1.250

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

De Rubberboot Indoor

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder De Rubberboot Indoor. Dat op 2 maart 2024 in Nieuwe Buitensociëteit te Zwolle gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register