De Rubberboot Indoor cover

De Rubberboot Indoor

Datum

Omschrijving

Yessss! Na de heerlijke editie van 5 november is er een nieuwe datum voor De Rubberboot Indoor Festival. Op zaterdag 4 maart is Rubberboot terug in hun geliefde De Buitensociëteit. Verwacht vanaf 16:00 je ultieme festival gevoel, meerdere area’s, de beste acts, great food en klappers van dj’s.

Festival type

Deephouse
EDM
House

Locatie

Nieuwe Buitensociëteit, Zwolle
Stationsplein 1, 8011 CW

Max. bezoekers

1.250

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

De Rubberboot Indoor

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder De Rubberboot Indoor. Dat op 28 oktober 2023 in Nieuwe Buitensociëteit te Zwolle gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register