Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

Traditiegetrouw hét tofste festival in Oost-Nederland. Dauwpop is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een intiem festival met landelijke allure. De afgelopen vijf edities waren vooraf uitverkocht. Dit jaar voegen we een extra dag toe met op 27 mei headliner Editors, De Staat, Di-rect en meer toffe namen.

Festival type

Pop
Nederlandstalig
Metal
Rock
Hiphop
Nederhop
Urban

Locatie

Festivalterrein Hellendoorn, Haarle
Luttenbergerweg 31, 7448 RZ

Max. bezoekers

9.000

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Dauwpop

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Dauwpop. Dat op 26 mei 2022 in Festivalterrein Hellendoorn te Haarle gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!