Dagvlinder Outdoor cover

Dagvlinder Outdoor

Datum

Omschrijving

Vlinders, opgelet! Zijn jullie er klaar voor? Na vijf (!) sensationele jaren van opzwepende tech beats en onvergetelijke dagen die nachten werken, bereidt Dagvlinder Festival zich voor op zijn grootste en vetste editie tot nu toe... een OUTDOOR editie! Op zaterdag 31 augustus 2024 zullen fans van house, techhouse en techno samenkomen om een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van het festival te vieren, zoals alleen wij dit kunnen…Hoewel de details nog even geheim blijven, belooft deze editie iets te worden wat je nog nooit eerder hebt gezien op Dagvlinder. Grootser en spectaculairder dan ooit… (maar dan ook ÉCHT!)

Festival type

Tech house
Techno
House
EDM
Deephouse

Locatie

Breezze, Vierpolders
Veckhoekse Sluisweg 2, 3237 LW

Aantal stages

3

Max. bezoekers

7.500

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Dagvlinder Outdoor

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Dagvlinder Outdoor. Dat op 31 augustus 2024 in Breezze te Vierpolders gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register