Crotona Festival cover

Crotona Festival

Datum

Omschrijving

Soepele Swingers en Radicale Ravers opgelet: your summer getaway is here. Want, kijkbuiskinders… Nijmegen is een grootschalig festival rijker deze zomer. Dansen voor de mainstage, dwalen over het terrein of flirten met die ene leukerd. Nieuwe muziek ontdekken op kleine plekjes of jezelf terugvinden met ‘ooooh ja die’ platen. Verrast worden door dingen die je niet zag aankomen, overdonderd worden door dingen die je verwachtingen overtroffen. Crotona Festival is er voor de liefhebbers van beleving. Voor de mensen die behoefte hebben om te voelen dat ze leven. Zij die van de zenuwen en het enthousiasme maar moeilijk in slaap kunnen komen. En voor liefhebbers van kwaliteitsmuziek om op te dansen. Crotona is niet zomaar een feestje, het is een show. Met de mooiste dans-omgeving van de regio: ons eigen NYMA Terein! Op 24 augustus is dit het natuurlijke decor van Crotona Festival, na twee jaar aan festivalstilte. We vieren dit met een dag vol muzikaal talent, shows, beleving, Lekker eten, koude drankjes en fijne mensen: namelijk jullie. We geven je een dag voor in de boeken, waar we met elkaar het leven gaan vieren in full effect.

Festival type

Disco
House
Techno
Hard house

Locatie

NYMA, Nijmegen
Winselingseweg, 6541 AH

Aantal stages

3

Max. bezoekers

3.500

Min. leeftijd

18

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Crotona Festival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Crotona Festival. Dat op 24 augustus 2024 in NYMA te Nijmegen gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register