Crazy Wonderland Festival cover

Crazy Wonderland Festival

Datum

Omschrijving

Lieve bezoekers wij hebben super goed nieuws! Crazy Wonderland gaat er weer aan komen op 22 juli 2023 en dat op de allermooiste locatie van Nederland : Fort Vechten in Bunnik met zijn verlaten tunnels, en oude bunkers, het prachtige water en de magische brug is dit bij uitstek de locatie voor ons muzikale sprookje Crazy Wonderland daar waar de magie tot leven komt…

Festival type

Fetish
EDM
Techno
Harder styles
Hardstyle
Freestyle
House
Rave
Trance
Progressive

Locatie

Fort Vechten, Bunnik
Achterdijk 12, 3981 HB

Max. bezoekers

5.000

Min. leeftijd

21

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Crazy Wonderland Festival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Crazy Wonderland Festival. Dat op 22 juli 2023 in Fort Vechten te Bunnik gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register