Broodroosterfeest x Zomereditie cover

Broodroosterfeest x Zomereditie

Datum

Omschrijving

Fijne vrienden en vriendinnen, Zet zaterdag 20 juli in jullie agenda, want Broodroosterfeest komt terug met een speciale zomereditie. Dit keer nemen we jullie mee naar het strand. Zon, zee, strand en een heerlijke sfeer! Trek je mooiste zomeroutfit alvast uit de kast! Het echte vakantiegevoel met vind je bij Broodrooster x Zomereditie, dansend op de beste beats van onze dj's en heerlijke cocktails in de hand.

Festival type

House
Reggae
Salsa

Locatie

Boomerang Beach Club & Lounge, Den Haag
Gevers Deynootweg 63, 2586 JK

Aantal stages

3

Max. bezoekers

5.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Broodroosterfeest x Zomereditie

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Broodroosterfeest x Zomereditie. Dat op 20 juli 2024 in Boomerang Beach Club & Lounge te Den Haag gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register