Broodroosterfeest x Copacabana cover

Broodroosterfeest x Copacabana

Datum

Omschrijving

Fijne vrienden en vriendinnen, Zet zaterdag 6 april alvast in jullie agenda, want voor onze grootse editie keren we terug naar de Cruise Terminal. Dit keer voeren we jullie mee op een tropische én feestelijke reis naar de Copacabana in Rio de Janeiro. In deze tijd van het jaar snakt iedereen naar wat meer zomerse vibes. Dus laten we samen even ontsnappen en ons wanen op de boulevard van Copacabana, genietend van zomerse cocktails en dansend op de beste beats van onze dj's. Trekken jullie dan wat moois, maar vooral wat zomers aan?

Festival type

House
Reggae
Salsa

Locatie

Cruise Terminal, Rotterdam
Wilhelminakade 699, 3072 AP

Max. bezoekers

5.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

mobile-map

Ontdek onze festival kaart

Bekijk kaart

Broodroosterfeest x Copacabana

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Broodroosterfeest x Copacabana. Dat op 6 april 2024 in Cruise Terminal te Rotterdam gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register