Boerenrockfestival cover

Boerenrockfestival

Datum

Omschrijving

4-daags festival met muziek, kermis, cross & camping. 17 t/m 20 augustus 2023 in het pittoreske Drouwenermond in Drenthe. Vier verschillende muziekpodia, met een gevarieerde programmering van rock tot pop en van the 90’s tot de allernieuwste hits. Kinderen t/m 12 jaar helemaal gratis.

Festival type

Rock
Metal
Hard rock
Folk
Jazz
Blues
Pop
Country
Feestmuziek
Nederlandstalig

Locatie

Festivalterrein Boerenrock, Drouwenermond
Verbindingsweg, 9523 TJ

Max. bezoekers

20.000

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Boerenrockfestival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Boerenrockfestival. Dat op 17 augustus 2023 in Festivalterrein Boerenrock te Drouwenermond gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register