Bevrijdingsfestival Overijssel cover

Bevrijdingsfestival Overijssel

Info
Line-up
Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

De 30ste live editie van Bevrijdingsfestival Overijssel staat voor de deur! Bevrijdingsfestival Overijssel is hét bevrijdingsfestival van Nederland met meerdere podia, meer dan 50 optredens, veel inhoudelijke projecten en ruim 120.000 bezoekers! Dit jaar zullen onder andere Meau, Snelle, Diggy Dex, Selah Sue, Kraantje Pappie, Donnie en Typhoon hun opwachting maken. Daarnaast is er voor de kleinsten onder ons van alles te beleven op de Familieweide, is het Wereldpaviljoen het culturele festivalhart waar je alle ruimte hebt om de diepgang op te zoeken en de nieuwste area is de Kweekvijver, waar optredens van jongeren uit heel Overijssel te zien zijn.

Festival type

EDM
Pop
Rock
Rap
Hiphop

Max. bezoekers

120.000

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Bevrijdingsfestival Overijssel

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Bevrijdingsfestival Overijssel. Dat op 5 mei 2022 in Park de Wezenlanden te Zwolle gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register