Beste Zangers Live cover

Beste Zangers Live

Datum

Omschrijving

Beste Zangers Live keert voor de derde keer terug in Rotterdam Ahoy. Op vrijdag 10 mei zingen o.a. Floor Jansen, Douwe Bob, Numidia, Duncan Laurence en Jaap Reesema de mooiste liedjes van de afgelopen seizoenen Beste Zangers. Onder begeleiding van de Marcel Fisser band belooft het een prachtige muzikale avond te worden.

Festival type

Hits
Pop
Rock

Locatie

Ahoy, Rotterdam
Ahoyweg 10, 3084 BA

Max. bezoekers

5.000

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Beste Zangers Live

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Beste Zangers Live. Dat op 10 mei 2024 in Ahoy te Rotterdam gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register