Beachrockers - Back to the 90's & 00's cover

Beachrockers – Back to the 90’s & 00’s

Datum

Omschrijving

Al ruim 10 jaar het meest vooruitstrevende festival van Friesland. Beachrockers Festival is terugkerend festival dat elk jaar wordt georganiseerd op de Ulesprong in Sint Nicolaasga. Je vind de Ulesprong pal naast de snelweg A6 tussen Joure en Lemmer aan het Tjeukemeer. Beachrockers is 18+.

Festival type

EDM
House
Techno
Overig
Hits
00's
80's
90's
R&B
Urban
Hiphop
Classics
Food

Locatie

De Ulesprong, Doniaga
Tsjûkemarwei

Aantal stages

2

Max. bezoekers

4.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Beachrockers - Back to the 90's & 00's

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Beachrockers – Back to the 90’s & 00’s. Dat op 5 juli 2024 in De Ulesprong te Doniaga gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register