Back to Back - Winter cover

Back to Back – Winter

Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

Back to Back Winter edition is Back op 15.10.2022! Na het spectaculaire Back to Back IBIZA festival van 2021 doet CBF Dance Events het nog eens dunnetjes over, maar dit keer met een wintereditie bij een geweldige locatie in Culemborg. Ook bij deze editie zie je heel veel DJ's B2B die er weer een knallende editie van gaan maken.

Festival type

Deephouse
EDM
House
Techno

Locatie

DS Partycenter, Culemborg
Beesdseweg 1A, 4104 AW

Max. bezoekers

4.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

dresscode = white

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Back to Back - Winter

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Back to Back – Winter. Dat op 15 oktober 2022 in DS Partycenter te Culemborg gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register