ASM Festival cover

ASM Festival

Datum

Omschrijving

Het ASM Festival is een festival met een lokaal karakter, maar een landelijke allure. Naast de fantastische muziek en het lekkere sfeertje, kun je op ASM Festival ook heerlijk eten bij regionale foodtrucks. En uiteraard werken we samen met tientallen partners en bedrijven uit de regio. Kortom, dit wil je niet missen!

Festival type

Pop
Nederlandstalig
Nederhop
Hiphop
House
EDM

Locatie

Stadsblokken, Arnhem
Stadsblokkenweg 01-06, 2019

Max. bezoekers

10.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

ASM Festival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder ASM Festival. Dat op 18 mei 2024 in Stadsblokken te Arnhem gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register