Datum

Omschrijving

7Fest, opgericht in 2019 door ondernemers Frenna en Zakaria, is een lifestyle festival dat de kracht van overwinning viert. Onze naam symboliseert het ombuigen van verliezen naar overwinningen, waarbij de '7' een omgekeerde 'L' vertegenwoordigt - van Loss naar wins, en de 'F' in ons logo een weerspiegeling is van een '7'. Met een eclectische mix van genres zoals pop, hiphop, techhouse, amapiano, afrobeat en latin, zorgen we voor verbinding door middel van de kracht van muziek. Van het indrukwekkende debuut met Burna Boy in 2019 tot het aantrekken van andere grote internationale namen zoals Davido in 2022 en Uncle Waffles in 2023, vormen zij samen met Tyla en ander opkomend talent een integraal onderdeel van onze journey. We introduceren nieuwe sounds aan onze community en pionieren op muzikaal gebied. 7Fest als creatief platform nodigt mensen en merken uit om samen te komen en zich te laten inspireren door onze diverse community en cultuur.

Festival type

Urban
Hiphop
R&B
Rap
Nederhop

Locatie

Zuiderpark (Den Haag), Den Haag
Loevesteinlaan, 2533 ST

Aantal stages

5

Max. bezoekers

25.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

7Fest

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder 7Fest. Dat op 20 juli 2024 in Zuiderpark (Den Haag) te Den Haag gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!