web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
|

Partypeeps #9: Rosenthly

Een festival is een plek om te genieten, gek te doen en te dansen tot je erbij neervalt. Maar het is vooral een plek waar je helemaal jezelf kan zijn. Vandaar dat je op festivals de meest uiteenlopende mensen tegenkomt. Wij zetten deze bijzondere mensen graag in de spotlight. Maak kennis met:


Rosenthly (30), @ Amsterdam Open Air

Ik ben eigenlijk toevallig op Amsterdam Open Air. Mijn vriendin en neefjes moesten hier werken en zo kreeg ik de kans om gratis naar het festival te gaan. Het was nieuw voor mij maar ik heb er erg van genoten. Ik ga wel eens naar andere festivals, maar dan vooral festivals met goede hip-hop, uk-sounds en house. Dit jaar wordt het denk ik Encore FestivalOh My! en natuurlijk Appelsap in Amsterdam en Woo Hah in Tilburg. Voor mij is mijn outfit heel belangrijk. Ik houd er van om eruit te springen. A one of kind type of person. Meestal ben ik twee á drie weken van te voren bezig met mijn festivaloutfit. Ik haal mijn inspiratie vooral uit videoclips die ik tof vind of van sommige websites. Meestal begint het bij één kledingstuk dat ik mooi vind. Ik probeer met mijn kleding een wow-effect te creëren. Mensen moeten echt denken: Who is that? Is that an artist? Is he famous?

Gerelateerde artikelen

Lees ook eens