web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
|

Partypeeps #7: Martine

Een festival is een plek om te genieten, gek te doen en te dansen tot je erbij neervalt. Maar het is vooral een plek waar je helemaal jezelf kan zijn. Vandaar dat je op festivals de meest uiteenlopende mensen tegenkomt. Wij zetten deze bijzondere mensen graag in de spotlight. Maak kennis met:


Martine (27), @ Amsterdam Open Air

Ik heb altijd alleen maar goede verhalen over Amsterdam Open Air gehoord, maar was tot nu toe nog nooit zelf geweest. Dit jaar moest daar maar eens verandering in komen, vond ik. De variatie in muziekstijlen spreekt me sowieso erg aan en ik vind het leuk om elk jaar nieuwe festivals uit te proberen, dus AOA stond al een tijdje op mijn lijstje.

Gelukkig heeft het volledig aan m’n verwachtingen voldaan. Ik vond het echt een fantastisch festival. De muziek was goed, er was veel keuze qua eten en drinken en het weer was zondags mega zonnig. De creativiteit van de aankleding in het park zette een prachtige beleving neer. Overal was iets te zien. Ik kan het onwijs waarderen dat er tot in de kleine details aandacht wordt besteed.

Voor mij is festivallen een manier om het leven te vieren! Door samen te komen, te dansen, lachen, relaxen, eten en drinken gooien we heel veel positieve energie de wereld in. En het is erg fijn om even buiten de stad in het groen te zijn. Daar krijg ik een heerlijk gevoel van vrijheid van. Meestal ga ik naar een stuk of vijf festivals. Naast AOA worden dat dit jaar Welcome to the Future, Milkshake en een paar buitenlandse festivals.Mijn outfit vind ik niet zo belangrijk als de meeste vrouwen. Het moet vooral comfy zitten en ik moet me er goed in voelen. Meestal beslis ik een dag van tevoren wat ik aantrek. Zodat het niet in de wasmand ligt, haha. Het maken van die keuze kost meestal niet meer dan vijf minuten en ik laat me vooral leiden door de weersverwachting. Lekker praktisch dus. Ik kies daarom ook altijd schoenen uit waarvan ik zeker weet dat ik er de hele dag op kan dansen en rondlopen. De outfit die ik op Open Air droeg, draag ik doordeweeks ook gewoon. Uitstraling heeft wat mij betreft meer te maken met je energie dan je kleren. Uiteindelijk is het een oprechte lach op je gezicht het allermooiste. 

Gerelateerde artikelen

Lees ook eens