web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
|

Partypeeps #6: Veerle

Een festival is een plek om te genieten, gek te doen en te dansen tot je erbij neervalt. Maar het is vooral een plek waar je helemaal jezelf kan zijn. Vandaar dat je op festivals de meest uiteenlopende mensen tegenkomt. Wij zetten deze bijzondere mensen graag in de spotlight. Maak kennis met:


Veerle (27), @ Amsterdam Open Air

Zomers pak ik meestal een festivalletje of 10 mee, soms wel 15. Je kan dus wel zeggen dat festivallen belangrijk voor me is. Ik kan echt genieten van de muziek, het dansen en het babbelen met vreemden. Ik ben altijd wel in voor een feestje, maar het zijn meestal mijn vriendinnen die met een leuk voorstel komen. Of ik word uitgenodigd voor een event via Facebook of Instagram. Meestal laat ik het dus door andere regelen. ;)

Naast Amsterdam Open Air ben ik ook al naar Awakenings geweest en sowieso staan Latin Village, Mysteryland en Welcome to the Future nog op het programma. Voor de rest weet ik het nog niet. Van al die festivals is Amsterdam Open Air wel één van m’n favorieten. Het is echt een geweldig festival. Er zijn een heleboel verschillende muziekstijlen (waardoor je gemakkelijk kan afwisselen), de sfeer is altijd goed, de aankleding is leuk en deze keer was het ook nog heerlijk weer! Er zijn genoeg plekken om los te gaan, maar ook waar je rustig kan genieten.  Ik vond deze editie echt legendarisch! Ik ben weer helemaal verrast door de vernieuwing. Door de andere stages, nieuwe aankleding en doordat ze veel milieubewuster bezig zijn. Helemaal goed! Uiteraard ben ik volgend jaar weer bij.Ik vind het best wel belangrijk om een goede festival outfit te hebben. Ik kleed me zoals ik me voel, dus dat moet wel matchen. Gelukkig ben ik ondanks een uitpuilende klerenkast niet zo lang bezig. Voor AOA was ik binnen een half uurtje klaar. De rest van de tijd heb ik nodig voor mijn schoonheidsslaapje, haha.

Meestal focus ik me op één onderdeel dat ik graag wil dragen, hoe ik me voel en wat ik uit wil stralen. Tijdens de AOA zondag ging ik voor een stoere look, vandaar de pet. Daaromheen vorm ik dan de rest van m’n outfit. Op de zaterdag was het mijn leren vroek. Ik voelde me lekker en ging meer voor een sexy style. Een goede outfit hoeft trouwens helemaal niet duur te zijn, zolang je maar goede combinaties maakt en kleuren kan matchen. Overleggen met vriendinnen is altijd een goed idee! :)

Gerelateerde artikelen

Lees ook eens