web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
|

Partypeeps #5: Dorise

Een festival is een plek om te genieten, gek te doen en te dansen tot je erbij neervalt. Maar het is vooral een plek waar je helemaal jezelf kan zijn. Vandaar dat je op festivals de meest uiteenlopende mensen tegenkomt. Wij zetten deze bijzondere mensen graag in de spotlight. Maak kennis met:


Dorise (21), @ Amsterdam Open Air

Ik ben vorig jaar voor het eerst naar Amsterdam Open Air gegaan. De sfeer en de afwisseling tussen stages was toen zó leuk, dus ik ben er dit jaar gewoon weer bij, Plus, ik ken een heleboel mensen die gaan, dus ik denk dat bij Open Air ook wel heel erg FOMO (fear of missing out) meespeelt.

Een festival is voor mij altijd een soort van dagje op vakantie. Even helemaal gek doen of juist tot rust komen en dat dan terwijl het zonnetje (hopelijk) schijnt. Ik vond Open Air deze keer weer erg gezellig. Het weer was natuurlijk heerlijk, de mensen waren leuk en de muziek was erg goed. Waarschijnlijk ben ik er volgend jaar gewoon weer bij.

Meestal ga ik zomers naar vijf of zes festivals. Naast Open Air zijn dat dit jaar Mystic Garden, Nomads en Milshake en hopelijk mag ik dit jaar ook op een paar festivals werken. Het leuke aan festivals (en vooral AOA), is dat iedereen echt z’n best doet om er leuk uit te zien. Persoonlijk vind ik het vooral belangrijk dat een festival outfit comfortabel zit, niet te warm of te koud is en tegelijkertijd lekker kleurrijk is!

Een weekje van tevoren begin ik online te zoek naar leuk dingetjes, maar het jurkje dat ik bij AOA aanhad zag ik toevallig ergens in een winkel hangen en heb het meegenomen zonder te passen. Meestal komt ontstaat m’n festival outfit best random. Ik kies een leuk jurkje (of een broekje en top) en dan pak ik er een paar schoenen bij. Ik denk er op het moment zelf niet erg lang over na. Zolang het maar lekker kleurrijk, vrolijk en zomers is. Het moet wel een beetje bij het festival passen. Bij een hip-hop festival trek ik meestal iets stoerders aan. 

Gerelateerde artikelen

Lees ook eens