web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
|

Partypeeps #4: Michelle

Een festival is een plek om te genieten, gek te doen en te dansen tot je erbij neervalt. Maar het is vooral een plek waar je helemaal jezelf kan zijn. Vandaar dat je op festivals de meest uiteenlopende mensen tegenkomt. Wij zetten deze bijzondere mensen graag in de spotlight. Maak kennis met:


Michelle (23), @ Free Your Mind Festival

Dit was de eerste keer dat ik naar Free Your Mind ben geweest. Ernstig hé!? Ik woon al bijna vijf jaar in Arnhem en vind festivals mega tof! Plus het festival wordt praktisch in m’n achtertuin gehouden. Gelukkig was ik er dit jaar wel bij. Mijn vriend Robbie had me uitgenodigd. Hij zei “daar moet je echt heen”, dus zo gezegd zo gedaan. Ik vond Free Your MInd ook echt een supertof festival. De sfeer was leuk, de deuntjes goed, de mensen waren gezellig en ik heb goede dansjes kunnen maken. Nu ik eenmaal voor de eerste keer ben geweest weet ik zeker dat ik vaker ga!

Het toffe aan festivals vind ik het vrije gevoel dat het je geeft. Je kan lekker dansen en veel mensen kunnen daar hun gevoel in kwijt. Plus, ik heb veel bewondering voor de creativiteit op de festivals. Naast de passie die DJ’s in hun muziek leggen, is ook het decor en de leuke unieke outfits van bezoekers een genot.  Omdat ik zelf ook creatief bezig ben (ik design schoenen en tassen), is dat waar mijn oog snel naartoe gaat. 

Meestal bezoek ik iets van vier festivals per jaar. Voor dit jaar weet ik het nog niet. Ik zie wel wat deze zomer mij allemaal gaat brengen. Vorig jaar ben ik naar Lowlands en Welcome to the Village geweest en die vond ik allebei erg leuk.Ik vind het erg leuk om tijd te besteden aan mijn festival outfit en er iets leuks van te maken. Al ben ik wel erg van de snelle keuzes maken. Heel veel voorbereiding doe ik daarom niet. Op de dag zelf heb ik meestal in een kwartiertje mijn festival outfit wel samengesteld. Vaak verzin ik wat vanuit spontaniteit. Ik heb voldoende eye-catchers in de kast liggen, dus dat scheelt wel. Mijn outfit moet vooral praktisch zijn, zodat ik er lekker in kan dansen, en esthetisch gezien lekker apart zijn en opvallen. Het moet gewoon een beetje fun zijn!

Lees ook eens