web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
|

Partypeeps #3: Giordano

Een festival is een plek om te genieten, gek te doen en te dansen tot je erbij neervalt. Maar het is vooral een plek waar je helemaal jezelf kan zijn. Vandaar dat je op festivals de meest uiteenlopende mensen tegenkomt. Wij zetten deze bijzondere mensen graag in de spotlight. Maak kennis met:


Giordano (33), @ Free Your Mind Festival

Naar festivals gaan is eigenlijk best belangrijk voor me. Er hangt op festivals altijd een relaxte vibe, er wordt goede muziek gedraaid en vooral als het lekker weer is kan het feest echt niet meer stuk. Daar word ik blij van.

Ik ben inmiddels al een paar keer naar Free Your Mind geweest en het is zeker niet de laatste keer. Het is lekker in de buurt en veel van m’n vrienden gaan ook. Dit jaar was zeker weer erg geslaagd! Er was goede muziek, goede sfeer en nice people! Volgend jaar ben ik er weer bij.

Jammer genoeg is festivallen vaak wel een dure aangelegenheid. Het zou leuk zijn als het iets goedkoper was. Toch heb ik nog best wel wat feestjes op de planning staan. Ik ben ook al naar Awakenings geweest en heb al een kaartje voor Into The Woods gekocht. Over Encore, Welcome to the Future en Loveland twijfel ik nog. Even kijken hoe dat allemaal uitkomt met werk.    Met m’n festival outfit ben ik eigenlijk niet zo bezig. Al is het soms wel leuk om een beetje uit te pakken en er een beetje variatie in te gooien of je te laten inspireren door anderen. Zolang ik maar een relaxte vibe uitstraal vind ik het al snel goed. Speciaal shoppen voor festivals doe ik eigenlijk nooit. Ik kijk gewoon in m’n kast en prober wat leuks te matchen. Met m’n outfit voor Free Your Mind was ik daarom ook niet meer dan vijf minuten bezig.

Lees ook eens