web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
|

Partypeeps #27: Maaike & Melissa

Een festival is een plek om te genieten, gek te doen en te dansen tot je erbij neervalt. Maar het is vooral een plek waar je helemaal jezelf kan zijn. Vandaar dat je op festivals de meest uiteenlopende mensen tegenkomt. Wij zetten deze bijzondere mensen graag in de spotlight. Maak kennis met:


Maaike (27) & Melissa (31), @ EdelWise Festival

Even losgaan op goede muziek, samen met leuke mensen, is voor ons een belangrijke manier om te ontstressen. Dus we vinden het heerlijk om zo nu en dan naar een festival te gaan. Plus, je krijgt er zo’n lekker zomers gevoel van! Áls we gaan festivallen dan doen we dat wel meestal samen. Of met nog een paar meiden erbij.

Wij tweetjes zijn sowieso redelijk onafscheidelijk. :) We zijn zelfs net samen een onderneming gestart (Start2Social). Waarmee we social media beheer doen. Maar ook op festivalgebied kunnen we er wat van hóór! Al houden we het bescheiden en bezoeken we maximaal drie festivals per jaar.

Dit was trouwens onze eerste ervaring met EdelWise. Onze vrienden zijn altijd erg enthousiast over de vrijmibo bij Edel en hebben ons aangeraden om een keertje te gaan. Dus met al die positieve verhalen moest het er wel een keer van komen. Vooral de vrijdagmiddagborrel vibe in combinatie met een festival leek ons helemaal leuk!

Het festival begon onwijs goed, met leuke muziek en een goede sfeer. Er was genoeg te doen en we hebben zelfs meegedaan met ‘Tipsy wine yoga’. Dat ging niet helemaal soepel meer. ;) We vonden het alleen wel een beetje jammer dat de muziek er buiten om 23:00 uur mee ophield. Binnen was het gezien de hittegolf helaas niet uit te houden.

Of we nog naar meer festivals gaan? Hmm… er staat nu verder niets op de planning. Eerst maar even vakantie vieren. Wie weet!

Gerelateerde artikelen

Lees ook eens