web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
|

Partypeeps #26: Rogier

Een festival is een plek om te genieten, gek te doen en te dansen tot je erbij neervalt. Maar het is vooral een plek waar je helemaal jezelf kan zijn. Vandaar dat je op festivals de meest uiteenlopende mensen tegenkomt. Wij zetten deze bijzondere mensen graag in de spotlight. Maak kennis met:

Rogier (29), @ EdelWise Festival

Is festivallen belangrijk voor me? Nou… absoluut! Het is zeker belangrijk voor me. Waarschijnlijk is dit super cliché, maar ik vind het gewoon heel relaxt om je drukke alledaagse leven een dagje ‘uit’ te zetten en je te gedragen alsof je niet helemaal 100% bent. :) Daarom vind ik EdelWise altijd zo’n mooi feestje. Ik denk dat ik er zo langzamerhand al een keer of acht ben geweest. Het is altijd gezellig en een heerlijk begin van je weekend. Al ben ik het daar zaterdagochtend vaak niet helemaal mee eens. Ook deze editie in Thuishaven was weer een mooi feestje. We hebben onwijs veel gelachen. Wel jammer dat de muziek buiten om 23:00 uur uit moest.

 Deze zomer ga ik ook nog naar Het Land van Ooit (ja… echt!), Mysteryland en Elrow. Wie kom ik daar tegen!? 

Gerelateerde artikelen

Lees ook eens