web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
|

Partypeeps #25: Ivo

Een festival is een plek om te genieten, gek te doen en te dansen tot je erbij neervalt. Maar het is vooral een plek waar je helemaal jezelf kan zijn. Vandaar dat je op festivals de meest uiteenlopende mensen tegenkomt. Wij zetten deze bijzondere mensen graag in de spotlight. Maak kennis met:


Ivo (42), @ EdelWise Festival

Aan de foto’s kan je het wellicht niet zien, maar ik ben zeker niet het grootste festivalbeest ter wereld. Doorgaans bezoek ik drie festivals per jaar, omdat ik dat dan toch wel heel erg gezellig vind. Vooral met m’n girl Elin. Zoals je op de foto kunt zien, kunnen wij wel een feestje bouwen. ;) EdelWise vind ik by far het leukste feestje dat we in Amsterdam hebben. Ik ben niet voor niets bijna maandelijks in Het Sieraad te vinden en op bijna elke EdelWise festival editie. De nieuwe locatie bij Thuishaven vond ik echt geweldig. Voor mij was dit de perfecte afsluiter voor het festivalseizoen.  

Gerelateerde artikelen

Lees ook eens