web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
|

Partypeeps #23: Wendy

Een festival is een plek om te genieten, gek te doen en te dansen tot je erbij neervalt. Maar het is vooral een plek waar je helemaal jezelf kan zijn. Vandaar dat je op festivals de meest uiteenlopende mensen tegenkomt. Wij zetten deze bijzondere mensen graag in de spotlight. Maak kennis met:


Wendy (33), @ EdelWise Festival

Festivallen is voor mij écht een dagje uit. Even volledig opgaan in de muziek, dansen, genieten van het weer, leuke mensen en natuurlijk een lekker hapje en drankje. Meestal ga ik festivallen met vriendinnen. Gezellig weg met de meiden. Ik kan je vertellen; Daar zitten wel een paar feestbeesten tussen. Zelf ga ik zomers naar zo’n acht festivals. Naast EdelWise zijn dat dit jaar in ieder geval nog Loveland, Mysteryland en LatinVillage.

De vriend van een vriendin raadde een tijdje terug Edel aan. Inmiddels ben ik al een paar keer in Het Sieraad geweest en ben meteen fan geworden vanwege het aparte concept. Edel heeft exact de juist ingredienten voor een leuke borrel, als je het mij vraagt. Ook deze festival editie vond ik erg leuk! Al was het wel idioot warm die vrijdag. Desondanks was het erg lekker om buiten te zijn, zo met m’n voeten in het zand. En ik vond alles goed geregeld, inclusief de bbq. Wat me het meest is bijgebleven aan EdelWise zijn de acrobaten, diversiteit van de muziek en de live music.

Ik heb overigens weleens meegemaakt dat zo’n belachelijk hete dag anders afliep. Twee jaar geleden ben ik in september naar Pleinvrees gegaan. Die dag startte met vergelijkbaar mooi weer. Dus ik lekker zomerse kleding aan, inclusief teenslippers. Jammer genoeg sloeg het weer halverwege compleet om en ben ik helemaal zeiknat geregend. Tot overmaat van ramp begaf m’n slipper het en had ik urenlang helemaal niks meer om op te lopen. Ik heb nog geprobeerd om m’n MacGyver skills m’n slippers te fixen, maar dat mocht niet baten. Dat was toen wel redelijk ellendig. Sindsdien koop ik betere slippers. ;) Afgelopen vrijdag hielden die zich trouwens erg goed. Ik heb echt een leuke dag gehad bij EdelWise en ben er volgend jaar zeker weer bij!

Gerelateerde artikelen

Lees ook eens