web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
|

Partypeeps #22: Sandy

Een festival is een plek om te genieten, gek te doen en te dansen tot je erbij neervalt. Maar het is vooral een plek waar je helemaal jezelf kan zijn. Vandaar dat je op festivals de meest uiteenlopende mensen tegenkomt. Wij zetten deze bijzondere mensen graag in de spotlight. Maak kennis met:


Sandy (30), @ Georgie's Wundergarten

In het dagelijks leven ben ik data analist, dus voor mij is een festival dé plek om mijn creatieve kant te uiten in bijvoorbeeld dans en kleding én om nieuwe like-minded people te ontmoeten. Ik vind het heerlijk om iets bijzonders uit de kast te trekken en lekker vrij in de buitenlucht te dansen. (Volgens mij kan ik zo langzamerhand echt niet meer zonder festivals.) Vooral festivals met een creatief karakter trekken me enorm.

Dat is ook de belangrijkste reden dat ik inmiddels al drie keer op Georgie’s Wundergarten ben geweest. Er hangt altijd een onwijs relaxte sfeer, de creativiteit spat ervan af en er gebeurt altijd wel iets bijzonders. Zo werden mijn vrienden en ik vorig jaar apart genomen voor een privé mini-concert door een singer/songwriter die op Georgie’s aan het optreden was. Dat was echt een heel bijzonder en intiem moment. Oh en de organisatie van Georgie’s had, zonder dat ik het wist, mijn foto op het entreekaartje gezet. Blijkbaar hadden ze me het jaar ervoor gekiekt en vonden ze het een leuke foto. Tijdens het festival werd ik daardoor om de haverklap aangesproken door mensen die me herkende en zelfs met mij én het kaartje op de foto wilden. Haha. Die 5 minutes of fames waren erg onverwacht en een beetje vreemd, maar ik kon er uiteindelijk wel om lachen.  

Ook deze keer was het weer top. Ik heb weer heerlijk gedanst en erg genoten van alle livebands. Om over het heerlijke weer maar te zwijgen. Ik moet wel zeggen dat ik het intieme karakter van Ruigoord wel een beetje miste. Deze zomer heb ik nog een aantal leuke feestje op de planning staan, waaronder Verknipt, Lowlands en Elrow.

Gerelateerde artikelen

Lees ook eens